Lær for Livet og Egmont Fonden inviterer til gratis webinar om hovedresultaterne fra 8-års følgeforskning af læringsprogrammet Lær for Livet.

Egmont Fondens læringsprogram Lær for Livet har formået at få markant flere anbragte og udsatte unge i gang med en ungdomsuddannelse efter folkeskolen. Det viser de 8 års følgeforskning af programmet.

Det kan du blive meget klogere på onsdag den 16. juni kl. 15.15-16.30, når Lær for Livet og Egmont Fonden afholder webinar om hovedresultaterne fra 8-års følgeforskning af læringsprogrammet Lær for Livet.

På webinaret præsenterer Søren Langager, der er lektor ved DPU, Aarhus Universitet og har stået i spidsen for følgeforskningen, hovedkonklusionerne fra 8-års følgeforskning. Det er også muligt at møde to unge, som har været en del af Lær for Livet i seks år, og høre deres refleksioner over, hvad læringscamps, mentorordninger og det at være en del af et fællesskab med andre udsatte børn og unge har betydet for deres læring og livsduelighed.

Lær for Livets direktør, Illa Westrup Stephensen, fortæller om, hvad Lær for Livet har fået ud af følgeforskningen, og hvordan de har brugt den i praksis til at justere programmet løbende. Endelig vil Karen Kofoed, centerchef for Børne- og Ungerådgivningscentret i Høje Taastrup Kommune, fortælle om, hvordan kommunen arbejder med at styrke anbragte børn og unges trivsel og skolegang.

Læs mere om webinaret her.

Tilmeld dig til webinaret her.