Vær med når vi sammen bliver klogere på samarbejdet mellem fonde og bevillingsmodtagere. Hvordan fungerer det godt? Hvad kunne være bedre? Og bidrager fonden som samarbejdspartner med mere end penge?

Fondenes Videnscenter inviterer på dette års Folkemøde til samtale om samarbejde mellem fonde og bevillingsmodtagere.

Arrangementet finder sted fredag den 16. juni fra kl. 9.15 til 10.00 på Folkemødets Fællesscene. Samtalen vil fokusere på samarbejdet mellem fonde og bevillingsmodtagere, og der vil være rig mulighed for publikum at deltage og stille spørgsmål.

Samtalen vil blive ledet af moderator Lawand Hiwo Namo og på scenen vil bl.a. Agi Csonka og Frank Rechendorff Møller være at finde. Vær med, hvis du også vil bidrage til samtalen om hvordan samarbejdet mellem fonde og deres bevillingsmodtagere fungerer bedst, og hvilke udfordringer og muligheder det indebærer.

Flere af Fondenes Videnscenters medlemmer deltager også på Folkemødet med egne debatter og arrangementer. Blandt dem er Bikubenfonden, Velliv Foreningen, Tuborgfondet, Ebbefos Fonden og Nordea-fonden.

Følg på med her på siden, hvis du vil have et overblik over Fondenes Videnscenters medlemmers arrangementer til Folkemødet 2023.