Vær med, når Fondenes Videncenters årlige fondskonference finder sted i København den 29. november. Fondsforum 2023 sætter bæredygtighed i filantropien på dagsordenen i en tid, hvor samfundets forventninger til bæredygtighed udvides. Vær med, når vi i fællesskab undersøger forandringerne og debatterer, hvordan fonde og bevillingsmodtagere bedst agerer på dem. 

Bæredygtighed er mere relevant end nogensinde før, og samfundets forventninger til fondes og bevillingsmodtageres engagement i en bred vifte af bæredygtighedsagendaer er stigende. Derfor er det netop bæredygtighed som under overskriften “Samfundsværdier i bevægelse – filantropi i omstilling?” er på agendaen når Fondenes Videncenter igen i år inviterer fondene og deres samarbejdspartnere til Fondsforum.  

“Fondsforum 2023 er en unik mulighed for at udforske og drøfte, hvordan fonde og
bevillingsmodtagere sammen kan agere på de udfordringer, som bæredygtighedsagendaen stiller os overfor,
siger Hanne Elisabeth Rasmussen, direktør i Fondenes Videnscenter. 

Sidste års fondskonference samlede mere end 600 deltagere fysisk og digitalt til et program fyldt med debatter om dansk fondsfilantropi. Det bliver ikke anderledes i år. Til Fondsforum 2023 har fonde og bevillingsmodtagere muligheden for sammen at bliver klogere på bæredygtighed i filantropien.  

På programmet er fakta og lette og tunge indslag, der alle har det til fælles, at dialogen mellem fonde og deres samarbejdspartnere er i fokus. Scenen gives til fonde, bevillingsmodtagere og personer med eksterne perspektiver til en dialog om, hvordan bevillingsmodtagere og fonde prioriterer, sætter retning og arbejder med forventninger til øget bæredygtighed i det almennyttige arbejde.   

Fondsforum 2023 er Fondenes Videnscenters store, årlige konference. Formiddagens program er åbent for alle, der vil være med til at debattere dansk fondsfilantropis udvikling. Læs mere og tilmeld dig her.

Om eftermiddagen holdes et møde kun for uddelende fonde. Skriv til dna@fondenesvidenscenter.dk, hvis du er tilknyttet en uddelende fond og gerne vil deltage i det lukkede fondsmøde.