Active Philanthropy holder onlinekurset Climate + Philanthropy: A Compact Learning Journey, der støtter ansatte i fonde og filantropiprofessionelle i at gøre en indsats for klimaet.

Active Philanthropy er en nonprofitorganisation, der støtter filantroper og sociale investorer, der ønsker at engagere sig i klimaet og gøre en forskel. Læs mere om Active Philanthropy her.

Hvis du gerne vil lære mere om klimaet og blive vejledt i, hvordan du kan være med til at skabe forandring, så er dette kursus måske noget for dig. Til kurset vil du lære strategier af mere end 20 forskellige klima- og filantropieksperter. Kurset udforsker klimaforandringer, krisens indvirkning på filantropisk arbejde samt muligheder for at drive forandring på tre hovedområder; din drift, dine bevillinger og dine investeringer.

Kurset består af otte moduler fordelt på otte uger. Der er 1,5 times undervisning om ugen samt fem interaktive Zoom-sessioner af 1,5 time hver.

Ved at bruge rabatkoden fondenesvidenscenterclimate2022 ved tilmelding, kan du spare 200€ på kurset. Koden er gyldig til og med 20. august.

Du kan tilmelde dig kurset her.