Nordens fremtid diskuteres i Kristianssand 8.-10. november 2023

Nordisk Fondskonference 2023 afholdes i Norge, og skal for første gang afvikles udenfor en nordisk hovedstad: I år foregår konferencen i Kristianssand. Hertil er nemlig også Tangen samlingen, den største samling af nordisk modernisme, ved at flytte ind i byens nye kunstmuseum: Kunstsilo: Tangen-samlingen – Kunstsilo. Deltagerne på den Nordiske Fondskonference bliver de allerførste gæster som inviteres til festaften i Kunstsilo.

Nordisk Fondskonference 2023 sætter, med inspiration fra hvordan det europæiske fondslandskab vil samskabe fremtiden for Europa i vanskelige tider, filantropi og partnerskaber på agendaen. Med Philea i spidsen, blir fondene peget på som væsentlige aktører i det europæiske innovationssystem– blandt andet i ‘Social Economic Action Plan’ fra Europakommissionen.

På den Nordiske Stiftelseskonferansen 2023 stilles derfor spørgsmålet om hvordan vi kan samskabe nordens fremtid. Konferencen vil præsentere, diskutere og udforske ny viden fra nordiske fondes erfaringer med partnerskaber. Vi skal fordybe os gennem specifikke temaer, udforske muligheden for nye partnerskaber og satsinger, og vi skal samtale og rette søgelyset mod fremtidige muligheder og udfordringer.

Nordisk Fondskonference 2023 arrangeres af Cultiva, Sørlandets Kompetansefond, Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør, Aust-Agder Utviklings- og kompetansefond, Bergesenstiftelsen og Stiftelsesforeningen.