Fondenes Videnscenter afholder 2. december sin første konference! Hvilken rolle skal fondsdanmark spille i udviklingen af fremtidens Danmark? Det er det spørgsmål konferencen under overskriften “Fondsdanmark i forandring: hvor vil vi hen?” vil undersøge gennem en række indslag, der på nysgerrig vis dykker ned i fondenes samfundsrolle, og de dilemmaer, der følger med det filantropiske arbejde.

Verden gennemgår i disse år store forandringer. De erhvervsdrivende og almennyttige fonde har mulighed for at spille en afgørende rolle, når løsningerne på nogle af de største samfundsudfordringer skal udvikles.

Hvert år uddeles knap 20 mia. kroner til aktører i det danske samfund inden for blandt andet forskning, kultur, innovation og sundhed. Uddelinger der på vidt forskellige måder støtter udviklingen af det danske civilsamfund. Men med penge følger magt – og med magt følger ansvar. Hvordan kan fondene i fremtiden skabe størst mulig værdi, og hvilke udfordringer står fondssektoren overfor fremadrettet? Fondenes Videnscenter inviterer til debat.

Nynne Bjerre er formiddagens ordstyrer. Hun vil guide os sikkert gennem en række spændende indslag. Efterfølgende serveres en let netværksfrokost, så der bliver rig mulighed for at fortsætte snakken, når paneldeltagerne har forladt scenen.

Det er gratis at deltage. De fysiske pladser til konferencen er fuldt besat, men det er stadig muligt at deltage digitalt. Læs hvordan her.