Filantropien gennemgår i disse år store forandringer. Krav og ønsker til transparens stiger i takt med, at fondene viser sig som aktive samfundsaktører med hjerte og holdninger. Det er ikke mindst blevet tydeliggjort under en verdensomspændende pandemi. Omkring 17 mia. kroner uddeles hvert år af Fondsdanmark til blandt andet forskning, kultur og vores fælles  sundhed med det formål at forandre og forbedre samfundet. Men med penge følger magt – og med magt følger ansvar. Hvordan kan fondene skabe størst mulig værdi i samfundet, og hvori ligger de største udfordringer for fondene? Og hvordan skal filantropien udvikle sig inden for de næste år? Fondenes Videnscenter inviterer til konference om fondenes rolle og værdi i samfundet.

Konferencen afholdes 2. december 2021 kl. 10.00-12.20 hos Novo Nordisk Fonden i Hellerup.

Konference afholdes fysisk, men der er også mulighed for at deltage digitalt. Vi gør venligt opmærksom på, at vi i tilfælde af overtegning tildeler pladser til målgruppen for arrangementet først. Målgruppen er medlemmer og potentielle medlemmer af Fondenes Videnscenter, andre almennyttigt uddelende fonde og foreninger, beslutningstagere, meningsdannere og journalister.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail. Når tidspunktet for konferencen nærmer sig, vil du også modtage en mail med nærmere informationer og adresse, program og et link til den digitale event, hvis du deltager digitalt.