Fondenes Videnscenter inviterer til debat på Nationalmusset 25. september kl. 9.00-10.45. Under overskriften ”Sammen om vækst i landdistrikterne – hvordan skaber vi arbejdspladser, bosætning og arbejdskraft?” vil fonde, forskere og politikere stiller vi skarpt på, hvad der skal til for at tiltrække, fastholde og opkvalificere arbejdskraft til landdistrikterne.

Både Kaare Dybvad Bek, udlændinge- og integrationsminister og Morten Dahlin, minister for byer og landdistrikter kommer og fortæller om regeringens visioner er for at styrke udvikling og vækst i landdistrikterne, og de giver deres bud på, hvad regeringen kan lære af fondene for at skabe vækst og tiltrække og fastholde arbejdskraft i landdistrikterne. Formiddagen er derudover spækket med spændende cases og debat om hvordan fondenes viden og erfaringer fra konkrete fondsprojekter i landdistrikterne kan integreres bedre i den politiske indsats for at sikre lokal vækst og udvikling.

Pladserne og er begrænsede og tildeles til relevante deltagere efter direkte invitation. Kontakt asn@fondenesvidenscenter.dk for mere info.