Aktivitet

Seminar om fondsmoms

Vil du vide mere om fondsmoms, og hvad fonde skal være opmærksomme på, når de giver tilskud til kommuner og regioner? Også fonde, der ikke er medlem af Fondenes Videnscenter, kan deltage.

Fondsmoms er den betegnelse, der ofte bruges om den tilskudsmoms på 17,5 %, der i nogle tilfælde skal betales, når kommuner og regioner modtager bevillinger fra bl.a. fonde.

Hvis din fond støtter kommuner og regioner og vil vide mere om, hvordan jeres bevillinger berøres af ordningen, så har du nu mulighed for at deltage i et seminar i regi af Fondenes Videnscenter.

På seminaret vil du få et overblik over de tekniske dele af momsrefusionsordningen samt et indblik i, hvilke områder, der er undtaget ordningen. Du vil også blive præsenteret for nogle enkle værktøjer, som kan hjælpe dig og den pågældende kommune og region med at afgøre, hvordan ordningen påvirker den konkrete bevilling.

Derudover vil der være en præsentation af nogle af fondenes praksis på området samt oplæg fra en fondsmoms-ekspert fra PwC.

Dagsorden

Dagsorden vil blive sendt rundt til de tilmeldte en uges tid før seminaret.

Hvem kan deltage?

Seminaret er målrettet fonde og bevillingsmodtagere i kommuner og regioner. Fondenes Videnscenter forbeholder sig ret til at afgrænse deltagerkredsen med det udgangspunkt.

Fonde, der ikke er medlem af Fondenes Videnscenter, er også meget velkomne.